Yhteistöitä striimaajille

Ytterligare tjänster för streamern på ett öppet och rättvist sätt

Hei striimaaja! Har du utvecklat din egen kanal? keskimäärin yli 75 katsojaan per lähetys? Haluatko saada yhteistöitä? Haluatko saada lisätienestiä? Hyvä! Haemme jatkuvasti avoimella haulla lisää mielenkiintoisia striimaajia joukkoomme.

Vad handlar det om?

Sinun ei tarvitse olla pelistriimaaja, vaan etsimme kaikenlaisia sisällöntuottajia monipuolisesti. Voit olla itsenäinen striimaaja, osa tiimiä tai joukkuetta. Saat valita jokaisen yhteistyön mihin lähdet ja jokainen yhteistyö on erillinen sopimuksensa. Striimaajamme voivat tehdä työn joko laskuttamalla yrityksen tai kevytyrityksen kautta tai voimme maksaa myös verokortilla – ihan miten haluat. Voit myös ottaa yhteistöitä muilta, eli emme tee yksinoikeussopimuksia striimaajien kanssa.

Samarbeten med varumärken

Kun olemme löytäneet brändin joka on kiinnostunut, ehdotamme heille mielestämme sopivia striimaajia. Sen jälkeen kysymme oletko kiinnostunut ja jos molemmille sopii, aloitamme rakentamaan kampanjaa. Saat itse olla vaikuttamassa millaista sisältöä luodaan jotta se tulee sinun äänelläsi. Olemme kuitenkin tukena, apuna koko kampanjan ajan. Tyypillisesti kampanja kestää 2-4 viikkoa jonka jälkeen pyydämme raporttia siitä miten meni. Tähän kuuluu myös katsojien raportointi. Olemme tehneet yhteistyötä arvostettuja brändien mm. Valon, Cuttersin, Sotkan, Swappien kanssa. Voit lukea näistä lisää asiakastarinat -sivultamme.

Katso mitä muut striimaajat sanovat yhteistyöstä

Striimaajakysely

Så om du vill skapa intressant, relevant innehåll för tittarna och därigenom få fler tittare, fyll gärna i ilmoittautumislomakkeemme ja tule Discordiimme kysymään lisää mahdollisuuksista.

Hej streamer, fyll i ansökan från knappen bredvid!​

Brändipäättäjä kiinnostuitko? Lämna dina kontaktuppgifter så sätter vi igång din Twitch-marknadsföring.