Yhteistöitä striimaajille

Lisätienestiä striimaajalle läpinäkyvästi ja reilusti

Hei striimaaja! Oletko saanut kasvatettua oman kanavasi keskimäärin yli 75 katsojaan per lähetys? Haluatko saada yhteistöitä? Haluatko saada lisätienestiä? Hyvä! Haemme jatkuvasti avoimella haulla lisää mielenkiintoisia striimaajia joukkoomme.

Mistä on kyse?

Sinun ei tarvitse olla pelistriimaaja, vaan etsimme kaikenlaisia sisällöntuottajia monipuolisesti. Voit olla itsenäinen striimaaja, osa tiimiä tai joukkuetta. Saat valita jokaisen yhteistyön mihin lähdet ja jokainen yhteistyö on erillinen sopimuksensa. Striimaajamme voivat tehdä työn joko laskuttamalla yrityksen tai kevytyrityksen kautta tai voimme maksaa myös verokortilla – ihan miten haluat. Voit myös ottaa yhteistöitä muilta, eli emme tee yksinoikeussopimuksia striimaajien kanssa.

Yhteistöitä brändien kanssa

Kun olemme löytäneet brändin joka on kiinnostunut, ehdotamme heille mielestämme sopivia striimaajia. Sen jälkeen kysymme oletko kiinnostunut ja jos molemmille sopii, aloitamme rakentamaan kampanjaa. Saat itse olla vaikuttamassa millaista sisältöä luodaan jotta se tulee sinun äänelläsi. Olemme kuitenkin tukena, apuna koko kampanjan ajan. Tyypillisesti kampanja kestää 2-4 viikkoa jonka jälkeen pyydämme raporttia siitä miten meni. Tähän kuuluu myös katsojien raportointi. Olemme tehneet yhteistyötä arvostettuja brändien mm. Valon, Cuttersin, Sotkan, Swappien kanssa. Voit lukea näistä lisää asiakastarinat -sivultamme.

Katso mitä muut striimaajat sanovat yhteistyöstä

Striimaajakysely

Jos siis haluat luoda mielenkiintoista, katsojille relevanttia sisältöä ja saada sitä kautta lisää katsojia, täytä rohkeasti ilmoittautumislomakkeemme ja tule Discordiimme kysymään lisää mahdollisuuksista.

Hei striimaaja, täytä hakemus viereisestä napista!

Brändipäättäjä kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja laitetaan Twitch-markkinointisi kuntoon.