Asiakastarinat

Menestystarinoita ja tyytyväisiä asiakkaita

Asiakastarina Sotka

Lähtökohta menestykseen

Sotka on pitkäikäinen ja perinteinen huonekalukauppa, jolla on edullinen ja kattava tuotevalikoima. Sotka-ketju, 49 myymälää ja verkkokauppa Suomessa, tunnetaan helppoa asiointia arvostavan asiakkaan ostopaikkana. Ikääntyvä asiakaskunta ja markkinointipanostus televisioon sekä printtiin johtivat siihen, että tulokset alle 35 ikäryhmässä taantuivat. Sotkalla on kuitenkin vahva tarve kehittyä ja halu sekä resursseja tehdä uusia asioita – eri tavalla!

Toteutus striimaajien kanssa

Grail Group loi kattavan sisällöntuotantoratkaisun tukemaan uuden, nuorta aikuista puhuttelevan, pelaamisen tuotteiden brändin julkaisumarkkinointia. Kuukauden kestäneessä kampanjassa oli mukana neljä vaikuttajaa ja kohteena alle 35v yleisö.

Pääosin Twitchissä toteutetun kokonaisuuden aikana tehtiin relevanttia sisältöä huipentuen “superliveihin” Sotkan-myymälästä. Brändille dedikoitu sisällöntuotanto ja tarkkaan valitut kanavat tavoittivat sekä aktivoivat onnistuneesti haluttua yleisöä.

Lopputulos ylitti odotukset

Kampanja ylitti odotukset saavuttamalla 103 000 uniikkia kuluttajaa ja 429 000 näyttökertaa Sotkan tuotelanseerauskampanjalle. Tavoitettujen katsojien ikäryhmä kohdentui lähes täydellisesti: 91% oli 16-35 välillä. Samalla Sotka sai kerättyä merkittävää kuluttajadataa, positiivista palautetta ja kohdeyleisön huomion erittäin kustannustehokkaalla tavalla. Kaupallisena tuloksena oli, että uuden tuotelinjan ensimmäinen erä myytiin samantien loppuun.

"En tiennytkään, että Sotkasta saa tällaista!"
Chat-kommentti katsojalta
1
uniikkia katsojaa
1 %
katsojista oli tavoitellussa 16-35-vuotiaiden ikäryhmässä
1
viikon kampanja
1
näyttökertaa

Otetaanko lyhyt 30 minuutin palaveri teille sopivasta kampanjasta?

Frankful, Let’s Taco about the Climate

Markkinaanmenon levikkiä suoratoiston kautta

Frankful on vuonna 2021 lanseerattu Tex Mex brändi, jonka tarkoituksena on tuottaa laadukkaita ja ilmastoystävällisiä Tex Mex tuotteita järkevään kuluttajahintaan. Ensimmäinen markkinoinnin pusku toteutettiin 2021 keväällä ja tähän toteutukseen tarjosimme uuden väylän nuorten kohderyhmään.

Toteutus striimaajien kanssa

Loimme Frankful:ille markkinointiratkaisun, joka hyödynsi suoratoistopalveluita ja striimaajien vaikuttajayhteistyötä. Koostimme yhdessä asiakkaan kanssa tehokkaan kampanjan, jossa suoratoistopalvelun ja sisällöntuottajien kanavien kautta tavoitamme vähintään 50 000 uniikkia silmäparia, vain kahdessa (2) viikossa ja tehostimme vaikutusta erilaisin dedikoidun sisällöin. Vaikuttajamme toteuttivat aktivaatiosisältönä muunmuassa live-kokkausta, sohvaperunat -leffailtaa tex mex -snackseillä ja pieniä kilpailuja läpi kampanjan, jossa tuotteita jaettiin voittajilla ympäri Suomea. Kampanjan kohderyhmänä oli 16-36 vuotiaat nuoret.

Lopputulos

Kampanja oli tulokseltaan erittäin onnistunut. Vain kahden viikon aikana, saavutimme 55 000 uniikkia silmäparia ja 185 000 katselukertaa kampanjalle. Interaktiivisen ja kiinnostavan sisällön myötä katselutunteja kerääntyi 34 000 ja uusia ilmastoystävällisen tex mex -ruoan ystäviä ainakin muutama.

“Tekee kyllä mieli ostaa ihan testiin huvikseen nuita nachoja, näyttää nii hyvälle”
Anonyymi katsoja
1
katselutuntia
1
uniikkia katsojaa
1
viikon kampanja
1
näyttökertaa

Cutters - Cut hair. Cut time. Cut cost.

Otsikko 1

Lorem ipsum

Otsikko 2

More ipsum

Lopputulos

Kampanja oli tulokseltaan erittäin onnistunut… 

“Tää oli kyllä ihan tosi kiva kamppis”
Niklas
1
impressiota mainosviesteihin
1
näyttökertaa
1
katselutuntia
1
minuuttia per katsoja

Varaa aika asiantuntijallemme tästä.